Доставка квітів в Київ
0
Бажання

Троянди - універсальні квіти

Троянди - універсальні квіти

Троянди - універсальні квіти

Останнім часом все досить таки часто стали чути словосполучення «candy bar» і абсолютно не дивно! Адже це дійсно модна тенденція оформлення свят. А якщо говорити простіше, то це звичайний солодкий стіл, до якого ми вже всі звикли. Але відмінною рисою кенді бару є певний, обраний і продуманий стиль оформлення, витончені солодкі «закуски» і квіти, які доповнюють загальну композицію.

Сandy bar став дуже популярним доповненням будь-якого дитячого свята, дня народження, вечірки, заручин, весілля. Головне, не плутати candy bar зі звичайним солодким столом, адже його оформлення - це, без применшення, ціле мистецтво! Адже саме candy bar наповнений величезною кількістю декоративних елементів, квітів і природно, солодощами та десертами.

Солодке наповнення Candy bar: що подати?

Є кілька варіантів «солодкого наповнення» кенді бару. Але найпопулярнішим є наступний:

• Торт, який є головним акцентом, іншими словами «главою» столу.

• Капкейкі, прикраса і крем яких за колірною гамою і стилю відповідає торту.

• Кейк-попси - бісквітні тістечка у формі кульки, вкриті білим, молочним, чорним шоколадом, карамеллю або мастикою.

• Макаруни - відоме ніжне мигдальне печиво з начинкою всередині.

• Різною форми печиво з відповідним прикрасою.

• Фрукти в кошиках з кремом або на шпажках.

• Напої (лимонад, сік, холодний чай, шампанське).

Важливо пам'ятати, що при оформленні кенді бару, потрібно дотримуватися певного стилю, все повинно складати єдину, гармонійну картинку, так само варто дотримуватися обраної колірної гами, щоб в результаті вийшла дуже яскрава, але при цьому витончена композиція.

Крім вище перерахованих солодощів, так само використовують мармелад, пастилу, рахат-лукум, цукати, зефір, горішки в шоколаді. Загалом, все, що Ваша душа забажає!

Як прикрасити?

                                                                                                                           
Природно, оформлення кенді бару має бути досить незвичайним, щоб не перетворити його в самий звичайний солодкий стіл. Для цього використовують найчастіше кілька нехитрих прийомів.

1. Скатертина. Потрібно підібрати цікаву скатертину, яка буде відповідати стилю і тематиці Вашого свята. Це може бути як скатертину пастельних і ніжних тонів, або щось яскраве. Але все ж варто відзначити, що звичайна скатертина досить таки рідко використовується. Для прикраси столу зазвичай підбирають фатин, велику сітку або ж інші фактурні матеріали, які зможуть відтворити певну атмосферу.

2. «Background» або простими словами «фон» найчастіше теж декорують, щоб виділити солодку зону. Оформляють зазвичай за допомогою гірлянд, різних легких тканин, стрічок, повітряних або паперових куль і, звичайно ж, флористичних композицій.

3. Аксесуари та елементи декору. Щоб зробити кенді бар дійсно оригінальним і додати йому індивідуальності необхідно використовувати різні аксесуари. Наприклад, намистини різних розмірів, прапорці, листівки, свічки. Але самим ніжним і витонченим елементів декору є, природно, квіти.

Які квіти можна використовувати для Candy bar?

Для кенді бару в залежності від тематики та стилю можна використовувати фрезії, еустоми, півонії. Ці квіти надають шарму, додають в загальну атмосферу легкості, надзвичайною ніжності, трепетности і неймовірної краси. Найчастіше для кенді бару використовують пастельні тони перерахованих вище квітів. Але якщо Вам необхідно додати яскравих акцентів, можна підібрати абсолютно іншу, барвисту кольорову гаму.

22/09/2016